FAQ items aan het laden...

Chalet op maat laten maken

Wilt u een chalet op maat laten maken? Wij, van Chaletbouw Opmaat, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Alle chalets worden voor u op maat ontworpen en gebouwd. Hierdoor is uw chalet op ieder gebied aangepast naar uw voorkeuren. Of het nu gaat om vorm, afmeting, afwerking aan de buitenzijde, de indeling, de grote van de ruimtes, de kozijnen of de manier waarop de chalet verwarmd en gekoeld wordt; u bepaalt hoe u het wilt hebben! Wilt u helemaal ontzorgd worden en bij oplevering de sleutel van een compleet afgewerkte chalet krijgen, dan werken we hem helemaal af met badkamer, kasten en keuken. Ook werken we de wanden en vloeren af zoals u wilt. Maar doet u de afbouw liever zelf dan kan dat ook; alles is bij ons bespreekbaar.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Chalet op maat laten maken bij Chaletbouw Opmaat

Wij fabriceren de gehele chalet in onze eigen productiehal waar er, onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden, kan worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt volgen.

Nadat de chalet volledig klaar staat in onze productiehal kan deze direct getransporteerd te worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is zodat er op het moment van plaatsen geen verassingen meer zijn.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een chalet op maat laten maken? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor de gewenste situatie.