FAQ items aan het laden...

Chalet luxe

Op zoek naar een chalet luxe uitvoering en wilt u deze op maat laten maken? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje in een landelijke omgeving. Het ontwerp van uw gloednieuwe chalet stemt u samen met een van onze specialisten af voor de locatie en uw specifieke wensen en eisen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw chalet opgaat in de omgeving óf juist eruit springt als een mooie eyecatcher.

Benieuwd geworden naar onze tarieven? Neem dan gerust even een kijkje naar onze chalets óf plan een gratis afspraak in. Wij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chalet luxe laten maken? Kom direct in contact!

Wij fabriceren kwalitatieve chalets in onze eigen productiehal in Dordrecht. Hier kunnen de nieuwe chalets onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt blijven volgen.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. We betrekken u bij de bouw van uw chalet en daarnaast ontvangt u (van tevoren) ook een mooi 3D-ontwerp en een fijne begeleiding. Zo bent u van alle benodigde gemakken voorzien tijdens het proces.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een chalet luxe uitvoering laten bouwen? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze specialisten! Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en kunnen u hierin uitstekend adviseren.

3D-ontwerp laten maken