FAQ items aan het laden...

Chalet laten bouwen

Bent u op zoek naar een professionele organisatie voor een chalet laten bouwen? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is een klantvriendelijk concept ontstaan, dat het gevolg wordt van een groeiende vraag naar chalets. Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies welke mogelijkheden er zijn voor elke gewenste situatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chalet laten bouwen door Chaletbouw Opmaat

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantiewoning, maar worden steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven. Hier kan de zorg geboden worden die voldoet aan de eisen van vandaag.

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar uw wensen centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie voor een chalet laten bouwen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken