FAQ items aan het laden...

Chalet bouwen kosten

Wilt u meer informatie over de gemiddelde chalet bouwen kosten? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Wij fabriceren chalets van hoge kwaliteit in onze eigen productiehal. Op deze locatie wordt er onder de juiste kwaliteit-verhogende omstandigheden gebouwd. Daarnaast kunt u ook tijdens de bouw van uw chalet op ieder moment even langskomen, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt volgen en u een beter beeld heeft bij de ontwikkelingen.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een maatwerk chaletbouwer? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten, zodat wij direct de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chalet bouwen kosten? Wij vertellen u graag meer!

Maar wat zijn dan precies de kosten voor het bouwen van een chalet? Dit kan per situatie erg verschillen. Zo kunnen wij een chalet bouwen voor bijvoorbeeld de functie van een vakantiewoning, maar zien wij daarnaast ook steeds meer aanvragen voor een zorgchalet (op eigen grond). Neem direct contact op met ons onze medewerkers, zodat zij een passend prijsvoorstel voor uw specifieke situatie kunnen doen.

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar juist uw wensen (en eisen) centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort óf de stijl van uw chalet; wij maken de chalet zoals u het wil! Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitgangspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd én een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze specifieke chalet bouwen kosten? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zullen op maat met u meekijken naar de mogelijkheden (en bijbehorende tarieven)!

3D-ontwerp laten maken