Beste chaletbouwer

Als u op zoek bent naar de beste chaletbouwer in Dordrecht en omgeving, dan bent u bij Zorgchalet Opmaat helemaal aan het juiste adres! Zorgchalet Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een op-maat-gemaakte zorgchalet? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten, zodat zij persoonlijk met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Beste chaletbouwer gezocht? Wij zijn uw specialist!

Wij bouwen een mantel zorgwoning geheel op maat en leveren het aan huis. Wanneer wij aan de slag gaan met uw mantelzorgwoning, dan kijken we allereerst naar de gewenste zorgopties: wat heeft u nodig? Ten tweede is de gewenste stijl van de zorgwoning ook erg belangrijk gedurende het bouwproces; zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen of u de chalet in een moderne, landelijke of in een Lodge-stijl gebouwd wilt hebben.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal. Zo krijgt u een beter beeld bij onze persoonlijke en duurzame werkwijze tijdens het produceren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar de beste chaletbouwer? Neem dan direct contact met ons op! Daarnaast kunnen wij ook alvast een 3D-ontwerp voor u laten maken. Graag tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!