De mooiste chalets
op maat voor u gemaakt

Bent u op zoek naar een chalet
die volledig naar uw wens is?

Een chalet die volledig afgestemd kan worden op uw locatie, opgaat in de omgeving, of juist eruit springt als een mooie eye catcher?

Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje aan het water. De chalet kan zo ontworpen worden dat u relaxed vanuit uw stoel kunt genieten van dit schitterende uitzicht. Chaletbouwopmaat kan uw wensen werkelijkheid maken door samen met u tot een ontwerp te komen.

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.

Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden. We helpen u graag met een passend advies op maat. U plant eenvoudig een afspraak met een adviseur via onze website.

Kies een basismodel

Op het gebied van chaletbouw bieden wij u als klant allerlei verschillende mogelijkheden. Naast een maatwerk chalet laten bouwen of ontwerpen, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een maatwerk chalet. Hierbij leveren we een chalet die compleet op maat voor u wordt ontworpen. Een aantrekkelijke keuze voor iedereen die graag de touwtjes in handen houd. Ontdek meer over uw ideale type chalet:

Enkel Chalet

L-vorm Chalet

Dubbel Chalet

Maatwerk Chalet

Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden denkend aan; de afmetingen van de chalet, het aantal kozijnen, de indeling van de kozijnen, de indeling van de wanden, etc. Of u al een eigen ontwerp voor ogen heeft of samen met ons tot een uniek ontwerp wil komen, beide is mogelijk.

Wij presenteren dit ontwerp aan u door middel van een visuele 3D impressie.

Bij chaletbouwopmaat.nl altijd een visuele 3D impressie

Geniet van een onmiskenbare,
eigen sfeer in uw ontworpen chalet

3D-ontwerptechniek

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Een eigen chalet sluit perfect aan op uw persoonlijke wensen

Wij prefabriceren de gehele chalet in onze eigen productiehal waar onder de juiste kwaliteitsverhogende omstandigheden kan worden gebouwd. Dit om de hoge kwaliteit te waarborgen. Met compleet verzorgen wij ook de keuken, badkamer, elektra, cv/ elektrische verwarming, verder volledig naar wens aan te vullen.